21.3.2015

JA SIELLÄ KAIKILLA OLI NIIN MAUKASTA...


Tänään se sitten alkoi, POSSUPÄIVÄT Kauppakeskus Veskan pihalla. Kokonaista possua saapui ihastelemaan ja maistelemaan valtaisa väkijoukko, joka maltillisesti jaksoi jonottaa omaa herkkulautastaan: possua, caleslaw´ta, perunasalaattia, chilikastikkeita... Ja nälkä lähti varmasti! 
Myös erikoismakkarat olivat edelleen suosittuja.
Huomenna sunnuntainakin paistellaan possua ja tuota perin suomalaista vihannesta. Tulkaahan syömään! (Ja tänäänhän ilo jatkuu aina kello kuuteen asti, mikäli syötävää riittää).


18.3.2015

GRILLAUS TUNNELMIA

Veskan Vauhtipäivät alkoivat tänään ihanan aurinkoisissa tunnelmissa. Erikoismakkarat (mm. lammas- ja hevosmakkaraa) paistuvat grillissä ja annokset eivät varmasti jätä nälkäisiksi! Makkara painotteisesti mennään siis perjantaihin asti ja lauantaina sekä sunnuntaina saadaan sitä sikaa!16.3.2015

GRILLI KUUMANA!


Keskiviikosta sunnuntaihin vietetään Pirkkalassa Veskan Vauhtipäiviä. Iloinen Poikakin on siellä paikalla - tällä kertaa ei tosin kauppa-auton kanssa, vaan Grillimestarin ominaisuudessa!
KE 18.3. Grillissä tirisee herkullista A-luokan makkaraa.
TO 19.3. ja PE 20.3. Loihditaan erikoismakkaroita.
LA 21.3. ja SU 22.3. Pyöräytetään kokonaista possua.
Makkara-annokset à 4 € ja possuannokset à 10 € lisukkeineen.
Huom! Annoksia saa myös mukaan.
Myymme myös makkarapaketteja sekä Tannisen Chilisen kastikkeita tarjoushinnoin.
Tervetuloa herkuttelemaan!
Kauppa-auto kiertää normaalia reittiään.

15.3.2015

VALIKOIMA MONIPUOLISTUU


Yleisön pyynnöstä otimme valikoimiimme Pirkanmaan Paahtimon kahvipapuja jauhetun kahvin rinnalle. Saatavana on sekä tummaa että vaaleaa paahtoa. Pelkkä tuoreen, vasta pussitetun kahvin tuoksu saa veden herahtamaan kielelle!